Barion Pixel

Szállítási és Fizetési információ

Fizetéssel kapcsolatos információk

1. Fizetési feltételek
A termékek webshopban jelzett vételára minden esetben bruttó vételár.

2. Milyen fizetési módok közül lehet választani?
A megrendelt termékek vételárát előreutalással, utánvétes fizetéssel vagy Barion bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni.

3. Előreutalásos fizetés
Előre utalásos vásárláskor a fizetendő összeget előre át kell utalni az OTP Banknál vezetett 11745169-24572516-00000000 számú bankszámlára. Ha a megrendelt termékek vételára megérkezik, akkor a következő munkanapon történik meg a csomag feladása. Ennél a fizetési lehetőségnél kérlek a rendelés számát és a nevedet írd be a közleménybe.

4. Utánvétes vásárlás
Utánvétes vásárlás esetén a vételárat készpénzben, esetleg bankkártyával(legtöbb esetben biztosított) kell kifizetni a termék kézbesítésekor a futárszolgálatnak, vagy a ponton történő átvételkor.

Ebben az esetben 590 Ft plusz díjat számolunk fel.

5. Barion bankkártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül valósul meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz, vagyis a Maszkabellához nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Szállítási információk:

Szállítási díjaink

– GLS esetén : 1650 Ft.

– MPL esetén : 1990 Ft.

– MPL postán maradó, vagy csomagautomata : 990 ft.

Előre utalás, vagy bankkártyás fizetés esetén:
Csomagjainkat
a MPL és a GLS futárszolgálat juttatja el hozzád, vagy az általad választott Postára, PostaPontra. A csomagok szállítási határideje a feladást követő 1-2 munkanap. A feladásról minden esetben e-mailben kapsz értesítést! Az MPL csomagokat minden esetben 10 munkanapig őrzik, a 10 munkanap letelte után visszajuttatják őket a feladónak. Minden esetben sms vagy e-mail formájában értesítést küld mindkét futárszolgálat a csomag érkezéséről és az átvételhez szükséges adatokról.


Házhoz kézbesítés:
Csomagjainkat a GLS futárjai juttatják el hozzád, munkanapokon 8 és 17 óra között. A megrendelés során célszerű olyan címet megadni, ahol ebben az időintervallumban tartózkodsz, ez lehet akár munkahelyi cím is! A szállítás napján kapni fogsz egy sms-t, amiben benne lesz a kiszállítás várható időpontja (pl.10-13óra között) és a futár elérhetősége, hogy ha nem megfelelő az időpont, jelezni tudj a futárnak.
A szállítási idő ebben az esetben
a feladástól számított 1 munkanap.
Postán maradó csomag, PostaPontra szállítás: Rendelés során megadhatod, hogy melyik város melyik Postáján, PostaPontján szeretnéd átvenni a csomagot. Akkor praktikus ezt választani, ha napközben nem tartózkodsz otthon.
A szállítási idő
a feladástól számított 1-2 munkanap.

Utánvétes vásárlás esetén:

Csomagjainkat a MPL és a GLS futárszolgálat juttatja el hozzád, vagy az általad választott Postára, PostaPontra. A csomagok szállítási határideje a feladást követő 1-2 munkanap. A feladásról minden esetben e-mail üzenetet küldünk! Az MPL csomagokat minden esetben 10 munkanapig őrzik, a 10 munkanap letelte után visszajuttatják őket a feladónak. Minden esetben sms vagy e-mail formájában értesítést küld mindkét futárszolgálat a csomag érkezéséről és az átvételhez esetleg szükséges adatokról.

GLS csomagkövetés : https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

MPL csomagkövetés: https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

Shopping Cart