Barion Pixel

Termékeink bérlése

Tisztelt érdeklődő !

Amennyiben nem vásárolni hanem bérelni szeretnél, a bérlés fül alatt található termékeink esetében erre is van lehetőséged. Mint látni fogod a termékeink mellett nem találsz kosár gombot. Ennek az az oka, hogy gondoltunk azokra akik már hónapokkal előre szervezik a nagy napot és szerettünk volna egy olyan lehetőséget biztosítani, hogy ne kelljen hónapokra előre kifizetned az adott terméket, mivel a bérleti díj tartalmaz kauciót is, így csak a tényleges bérleti időtartamra áll benne a pénzed. Tehát amennyiben bérelni szeretnél kérünk a  berlet@maszkabella.hu  e-mail címen vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a számodra megfelelő megoldást megtaláljuk.

A bérlés menete

A bérelhető termékeink mellett részletesen leírjuk, hogy mennyiért tudod bérelni az adott terméket, mennyibe kerül kaucióval együtt és mekkora az az összeg ami visszajár a termék hibátlan állapotban történő visszaérkezésekor.

Ha a termék valamiképpen károsodott, elszakadt akkor a kaució összegéből kerül levonásra a javítás összege, de ilyen esetben felvesszük veled a kapcsolatot és próbálunk mindkettőnk számára optimális megoldást találni.

A bérlet Bérleti Szerződéssel jön létre, amit személyre szabottan küldünk el neked az e-mailedre vagy postai címedre.

Shopping Cart